Halkokankaan asukasyhdistys ry

nyt yhdistys yhteystiedot
Mäenlaskua, makkaraa ja vuosikokousta!

Tänäkin vuonna perinteitä kunnioittaen alueen asukkaat kutsuttiin yhteiseen mäenlaskutapahtumaan sunnuntaina 17.3.2019. Vaikka keli olikin melko märkä, riitti lunta vielä mainiosti mäenlaskuun. Innokkaimmat laskijat taisivatkin viihtyä mäessä kolmisen tuntia.

Tapahtuman yhteydessä kokoonnuttiin mäen laelle nuotiopaikalle nauttimaan lämpimistä makkaroista, maistuvista munkeista sekä kahvista ja mehusta. Kahvikupposen äärellä oli hyvä päivittää kuulumiset naapurien kanssa.

Mäenlaskutapahtuman jälkeen pidettiin tänä vuonna myös Halkokankaan Asukasyhdistys ry:n vuosikokous. Valitettavasti osa laskijoista ennätti jo lähteä kotiin ennen vuosikokouksen alkua, mutta kokoukseenkin saatiin osanottajia useasta alueen talokunnasta.

Vuosikokouksessa suunniteltiin tulevaa vuotta; suunnitteilla on ainakin saunailtaa, pihakirppistä, katuliituilua ja talkoita. Asukasyhdistyksen jäsenmaksuksi päätettiin 15e/talokunta. Jäsenmaksulaskut on jo lähetetty vanhoille jäsenille - jäseneksi voi liittyä täältä löytyvien ohjeiden mukaan.

Vuosikokouksessa hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Jari Lehtinen, sihteeriksi Jarmo Jääskeläinen ja varapuheenjohtajaksi Jyrki Tuikka. Aiemmasta hallituksesta uudelleen mukaan valittiin myös Teija Metso ja Raisa Kotonen. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Harri Aaltonen, Sami Lamminparras ja Mika Kauppinen.

Vuosikokouksen pöytäkirjan voit lukea tästä.


maenlaskutapahtuma2016

maenlaskutapahtuma2016

maenlaskutapahtuma2016